Semmelweis Egyetem | Könyvtár | Neptun | Telefonkönyv | Intranet | SE Hírek | Bejelentkezés

Transzplantációs és Sebészeti Klinika

Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar

A Klinika Betegellátás A szervátültetésről Oktatás Elérhetőség

Előszó

Kedves Szülők, és Paciensek

Azért írtuk meg ezt a tájékoztató füzetet, hogy információkat adjunk önöknek a gyermekkori, és fiatalkori májátültetésről. Önök otthon elolvashatják az egyes pontokat, de a tájékoztató természetesen nem helyettesíti a személyes megbeszélést.

Gyermekük májmegbetegedése már a transzplantáció (átültetés) előtt befolyásolja az önök életét, és ez a füzet, legyen segítségükre a félelmek, és a gondok csökkentésében a májátültetést illetően.

Kérjük önöket, hogy gyermekük megbetegedésével, és a szükséges májátültetéssel intenzíven foglalkozzanak, és kérjük, hogy amikor akarják kérdéseiket személyes megbeszélés keretében tegyék fel.

Számunkra nagyon fontos a szülőkkel való jó együttműködés a májátültetés előtt, alatt, és után, mert ennek különösen nagy jelentősége van a májátültetés sikerében. Lehetőség szerint tudjanak meg minél többet gyermekük betegségéről, a májátültetésről, a labor eredményekről, és a magatartási szabályokról.

Vegyék figyelembe, hogy ennek a tájékoztatónak nem mindegyik útmutatása általános érvényű, egyedi eltérések lehetségesek, éppen úgy, mint eltérő eljárási módszerek is.

Mi kívánunk önöknek, mint szülőknek, és gyermeküknek sikeres, és eredményes transzplantációt, és mi ennek érdekében mindent, ami lehetséges meg fogunk tenni.

© Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika
Minden jog fenntartva.
Semmelweis Egyetem
Transzplantációs és Sebészeti Klinika
1082 Budapest, Baross u. 23-28.
www.semmelweis.hu/transzplant